Skal de være så langhårede?

jul 18

Skal de være så langhårede?

Det er nok et spørgsmål, som forældre har stillet deres teenagere fra 1960’erne til og med 1980’erne. Her blev håret i hvert fald ikke kortere, snarere det modsatte. I rock og senere heavy var det store hår moden. Toner der en sort og hvid video med Beatles op i dag, så synes de ikke langhårede eller outrerede sammenlignet med, hvad der findes i dag, men de var en del af et startskud, og det var helt uset.

Det viser bare, at der altid er nogen, der skal gå forrest. At der altid skal være nogen, der tør. Hvis der ikke er nogen til at skabe noget kant, så kommer der ikke fremdrift. Hverken når det kommer til mode eller musik, og var der bare stilstand, så ville det hele være ret så kedeligt.

Du behøver ikke kunne lide det lange hår eller alt det andet, der er eller bliver moderne. Men du sal heller ikke prøve at bremse det. Igen kommer der aldrig noget godt ud af censur. Det gør bare verden mere trist og bitter. Lad andre om at lade håret gro, så kan du klippe dit, som du vil, og sammen kan I nyde god musik.

PersonalPress