Nyd samværet med andre – dyrk kormusik!

jul 04

Nyd samværet med andre – dyrk kormusik!

Holder du af at lytte til kormusik? Så var det måske noget for dig at begynde at gå til kor og få musikken ind i dit liv på en ny måde, nemlig som aktivt udøvende korist. Korsang er en dejlig hobby, og det er samtidig en aktivitet, hvor du vil kunne nyde samværet med andre mennesker, der har den samme interesse. Og I vil nyde den fælles glæde det er, når det hårde øvearbejde resultater i en smuk koncert, hvor I kan glæde publikum med jeres korsang.

Der findes mange kor landet over, og der er mulighed for at finde kor inden for alle musikgenrer. I mange kirker dyrkes der kor, som ofte ledes af den lokale organist, men også i kirkelige sammenhænge uden for Folkekirken er der mulighed for at finde et kor, du kan blive medlem af, så du kan glæde dig over at synge sammen med andre og nyde jeres samvær. Der findes for eksempel en masse kor, der dyrker gospel, en musikgenre udsprunget af de sorte samfund i de amerikanske sydstater. Holder du af de danske sange, der findes i højskolesangbogen, er der også mulighed for at finde kor, der dyrker denne form for musik.

Få styr på din ånde og mundhygiejne

Når du synger i kor, er du tæt på andre mennesker også rent fysisk, så det er vigtigt, at du sørger for at holde en god mundhygiejne, så du ikke får dårlig ånde. Det kan være meget ubehageligt at være tæt på et menneske med dårlig ånde, og også for personen selv giver det ubehagelige følelser, hvis man ved, at man ikke har en frisk og god ånde. Heldigvis er der gode muligheder for at få hjælp til at få styrket hygiejnen i munden og dermed undgå eksempelvis dårlig ånde. Du kan få hjælp til mundhygiejne på https://www.sunstargum.com/dk/, som både rummer en masse gode artikler om, hvordan du plejer din mund og tilbyder en række produkter, som kan understøtte arbejdet med at vedligeholde en sund mund.

På https://www.sunstargum.com/dk/ kan du for eksempel læse om den nyeste teknologi inden for tandbørster, så tandbørstningen både bliver en leg og giver de bedste resultater. Der arbejdes i dag således med ultralyd inden for tandbørstning, som giver en meget effektiv rengøring af tænderne samtidig med, at det er en meget skånsom måde at børste tænderne på. På https://www.sunstargum.com/dk/ kan du også få gode råd om, hvordan gummer og tandkød plejes bedst muligt, så man undgår tandkødsbetændelse og andre tilstande, som kan give dårlig ånde.

Med en frisk ånde vil du være klar til at glæde dig ved samværet med andre i koret, så det bliver en fornøjelse af dyrke det at synge sammen med andre.

En hobby for hele familien

Er I flere i familien, der er musikinteresserede, kan korsangen være en hobby, I kan dyrke sammen. Der er brug for alle typer stemmer i et kor, og derfor vil der være plads til både dig og din kæreste og også jeres børn, hvis der er kommet sådan nogle til i jeres familie. Nyd det skønne korarbejde sammen og få skabt et godt samvær til lyden af herlig musik.

PersonalPress