Live-band eller karokee til firmafesten

apr 25

Live-band eller karokee til firmafesten

Musik spreder glæde og godt humør. På arbejdspladsen er det dog begrænset, hvor meget man kan lytte til musik, imens man udfører de daglige arbejdsopgaver. Men til firmafesterne er der mulighed for at give den gas. Har du ansvar for at arrangere den næste firmafest på arbejdspladsen, så kan du fx hyre et band, eller du kan leje et karaoke-anlæg, så medarbejderne kan skråle med på musik, de holder af. Nu bliver forsamlingsforbuddet også snart hævet, så det igen er muligt at holde fest.

Kend dine medarbejdere musiksmag

Det er en fordel, at du kender lidt til dine medarbejderes eller kollegers musiksmag, før du vælger et band. Selvom musikken er en overraskelse, så er det alligevel meget rart, at det er noget, som medarbejderne kan rocke med på eller danse til. Det er i det hele taget en fordel at kende sine medarbejdere og kollegers musiksmag, for så er det nemmere at imødekomme folks smag eller forventninger, og det kan du drage fordel af ved festplanlægning, når der skal bestilles musik udefra. Det er ligesom med kunderne. Dem skal man også vide noget om for at kunne imødekomme deres krav og forventninger til de produkter, man leverer. Derfor er det en fordel at have et crm system i virksomheden. Men hvad er crm og hvorfor er det smart? Det er en forkortelse for Customer Relationship Management, og med dette system er det muligt at håndtere mange forskellige kundeoplysninger. Dermed kan det blive nemmere at skræddersy tilbud og lave kampagner og holde styr på transaktioner.

Sjov og på slap line

Karaoke er noget, som gør mange mennesker lidt præstationsangste, men når først der er kommet nogle drinks eller øl indenbords, og hæmningerne er smidt, så er det alligevel sjovt at synge eller se sine kolleger på slap line. Med live-band eller karaoke til firmafesten er I sikret god underholdning.

PersonalPress