Lad dine børn lære at spille

okt 04

Lad dine børn lære at spille

Kan du spille på et instrument? Lade fløjtetonerne klinge ud i stuen eller blæse verden et stykke på din trompet? Hvis du har lært at spille et instrument, kender du nok også glæden ved netop at kunne dette. Nydelsen ved musikken bliver så meget desto større, hvis man selv kan spille.

Derfor er det en super idé også at lade dine børn lære at spille et instrument. Og de fleste børn kan lære at spille, blot de selv har lidt interesse for det. Og selv om det nogle gange kan være træls at skulle til timer i klaver eller guitar i stedet for at game på computeren eller gå til fodbold, så er glæden ved at kunne spille en glæde, der vil holde hele livet.

Mange børn lærer at spille i orkester eller band, og måske ender det ligefrem med, at de skal optræde med deres musik til skolekoncerten eller ved arrangementer i byen. Så vil de være stolte over at få noget flot nyt tøj, som de kan optræde i. Det kan I finde hos https://kidsbrandstore.dk/, som har et fantastisk udvalg af tøj til børn. Kig på webshoppen sammen og vælg det tøj til barnet, som passer til lejligheden. Måske er der en slags dresscode i det band eller orkester, som dit barn spiller i, men det kan I givetvis også overholde med tøj fra den omfattende netbutik.

Det er ofte instrumenter som guitar eller trommer, som børn gerne vil spille, men det er vigtigt at åbne deres sanser for, at der også er mange andre spændende instrumenter, som de med tiden vil kunne vælge at lære at spille. Derfor er det vigtigt at introducere børn til musik tidligt i deres liv, så de får øre for den store variation, som der er blandt de mange forskellige instrumenter. Der findes både arrangementer hos landets symfoniorkestre, hvor børn kan komme ind og få et indtryk af de forskellige instrumenter og musikalske genrer, og når de kommer i skole, er der masser af muligheder på de musikskoler, som findes i alle kommuner.

Hvis du lader dine børn lære at spille, lægger du kimen hos dem til masser af dejlige timer i deres liv, hvor de kan nyde at spille – og forhåbentlig også glæde deres omgivelser med deres musikalske færdigheder.

PersonalPress