Kendte sangerinder og deres brystoperationer

nov 25

Kendte sangerinder og deres brystoperationer

Det er efterhånden blevet mindre tabu at gennemgå kosmetiske operationer. Flere og flere kendisser er fortalere for at blive opereret, hvis det er med til at øge ens selvtillid. Nu til dags er befolkningen ikke nødt til at spekulere på, hvorvidt sangerinder, skuespillerinder og andre kvinder i spotlyset har været under kniven. De fleste af dem taler åbent om det, og du kan finde flere eksempler på dette ved at læse videre nedenfor.

Victoria Beckham

Victoria Beckham blev kendt som posh spice fra Spice Girls, som er et af alle tiders største girl bands. Victoria Beckham har været gennem flere brystoperationer. Hun fik brystimplanter, da hun var yngre, og senere hen har hun fået dem fjernet igen. Det er altså ikke nødvendigvis en permanent beslutning at gøre brystet større, og der eksisterer altid en mulighed for at ændre udseende senere hen.

Iggy Azalea

Den australske sangerinde Iggy Azalea har talt åben om sin brystforstørrelse. Hun omtaler fænomenet som det mest naturlige i verdenen. Azalea er et glimrende eksempel på, hvordan en kvinde kan øge selvtilliden ved at gennemgå en brystoperation. Hun havde tænkt på det hele livet, og det er faktisk sjældent, at sådan en beslutning bliver taget hen over natten. Typisk overvejer kvinder længe at gøre noget ved deres kroppe, før de vælger en operation hos fx motiva.health.

Kelly Rowland

En anden kendt kvinde, som overvejede brystforstørrelse i mange år, er Kelly Rowland. Kelly Rowland, som er kendt fra pigegruppen Destiny’s Child ønskede at få større bryster, da hun var 18 år gammel. Men dengang rådede hendes mor, samt Beyoncés mor, at hun skulle tænke godt over det først. Det råd tog Rowland til sig, og hun ventede i 10 år, før hun gjorde noget ved det.

Det pudsige er at, der har været meget tale om, hvorvidt Beyoncé har gennemgået en lignende operation. Men Queen B er kendt for at være meget privat, og hun har ikke været lige så åben om det som Rowland.

Lene Nystrøm

Lene Nystrøm, bedre kendt som AQUA-Lene, har også talt åben om sin brystoperation. Ligesom Rowland var det et ønske, som hun havde fra en ung alder, men hun ventede i en del år. Dels fordi hun var ung, og dels på grund af hendes rolle som rollemodel. Som 28-årig tog hun den endelige beslutning om at blive opereret, og den beslutning er hun glad for.

Brystoperationer skal ikke være et impulskøb

I bund og grund er det vigtigt at en brystoperation aldrig må være et impulskøb. De bedste plastikkirurger sørger for at give dig den bedst mulige rådgivning før, under og efter en operation. De har til opgave at lytte til din motivation til operationen og rådgive dig om, hvorvidt dine forventninger kan blive mødt af en operation. En god plastikkirurg vil fortælle dig både når du har realistiske, samt når du har urealistiske forventninger. Du skal føle dig tryg ved dit valg af plastikkirurg, og det kræver en god dialog, når det kommer til at afgøre, hvorvidt det er en god ide for dig.

PersonalPress