De rigtige designere

nov 12

De rigtige designere

De fleste musikere – alt efter branche – foretrækker bestemte designere. Det er deres sko, tasker og kjoler, du ser på den røde løber, for de kendte er gode reklamesøjler samtidig med, der er noget helt særligt over det bedste skabt af de mest eminente indenfor deres felt. Det er festligt, det er smukt og det er helt unikt. Det er desuden noget, som mange almindelige mennesker går og sukker efter enten åbenlyst eller i hemmelighed.

Der er dog også dem, der kaster sig ud i selv at prøve at lege designere. Det kan være tøj eller parfume, som er blandt de mest populære af slagsen. Det kan også være det at dit navn kommer på tasker, eller at du er med til at lave en kollektion af make-up eller neglelak.

Mange får hjælp, og der kommer gode produkter ud af det, men det er mest bare for sjov eller noget, der sker den ene gang. Andre tager det mere alvorligt og vil gerne lancere en hel linje. Og her er der også skjulte talenter, der kigger frem.

For det er ikke alle, der er lige gode. Der er mange, særligt blandt parfumerne, der nok mere bliver købt for navnet end for indholdet. Men er det en kendis, der står bag, så skal det nok sælge lige meget hvad. Der er jo fordele ved at være en kendt musiker, for navnet og ansigtet er allerede derude, og den slags sælger mere end så meget andet.

Men mode går begge veje, og de store huse vil gerne have, at alle stjernerne bliver set i deres tøj. Om det er musikere eller andre kendte er som regel underordnet, for her er der et område, hvor det gælder om at være med.

Der er dog dem, det ikke betyder så meget for. Men har de pengene til det, kan du være sikker på, kvaliteten nok alligevel er helt i orden.

PersonalPress