At ligne idolerne

aug 26

At ligne idolerne

Musik og mode hænger sammen. I visse genrer mere end andre, for der er nok længere mellem dem, der kopierer Axl Rose og ifører sig en kilt og en t-shirt med et billede af Jesus, hvor der står “Kill your idol”, end til dem, der gerne vil ligne popkunstnerne.

Der er en sammenhæng, og den er kommet for at blive. Gennem musikvideoer, store fester, prisuddelinger og sociale medier kan alle følge deres idoler og være helt med på, hvad der er moderne.

Det er selvfølgelig tøjet og skoene. Men det er også alt det andet. Der var så mange frisører, der græd lidt, da Beckham blev kronraget. For så mange mænd skulle havde den samme frisure som ham, og det giver ikke mange kunder. Der er også kvinderne, der holder øje med, hvilke tasker, der er moderne, hvilke frisurer, negle og hår.

Det er en samlet pakke, og det er for mange vigtigt at være så godt med som muligt. Det er en del af en fankultur, som den også ses i sportens verden og hos skuespillere. Det er bare lettere at følge dem i dag, end det nogensinde har været før.

PersonalPress